Diyarbakır

Diyarbakır'da Aile Sosyal Destek Programı

14:00 27 Aralık 2017
Diyarbakır'da Aile Sosyal Destek Programı

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda onlara yönlendirme ve rehberlik yaptıklarını belirten Açar, vatandaşların yaşam kalitelerini daha iyi hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, "Aile Sosyal Destek Programı" çerçevesinde gerçekleştirdiği hane ziyaretlerini sürdürüyor.

Ergani Şehit Polis Memuru Coşkun Akşit Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli ASDEP personelleri ile Çüngüş ilçesinde yapılan hane ziyaretlerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar, vatandaşların kamu kurumlarının imkan ve hizmetlerine ihtiyaçlarını tespit ederek, İl Müdürlüğünün hizmet modeli kapsamında değerlendirdiklerini ifade etti.

ASDEP ile sosyal yardım ve sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan aile ve bireylerin objektif kriterlere göre tespit edildiğini kaydeden Açar, Diyarbakır'da merkez ve kırsal mahallelerde de ziyaret gerçekleştireceklerini, ziyaret edilmedik hane kalmayacağını bildirdi.

Vatandaşları devletin tüm imkanlarından faydalandırmak için ve bu yönde en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını altını çizen Açar, Devletin güçlü varlığı ile birlik ve beraberliğin, huzurun teminatı olduğunu kaydetti.

Açar, hane ziyaretleri gerçekleştirirken sosyal ve ekonomik desteklerin yanında vatandaşları diğer kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmaları için yönlendirdiklerini aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.