Diyarbakır

"Kocaköy'ün gelişmesine katkı sunuyoruz"

18:15 22 Şubat 2018
"Kocaköy'ün gelişmesine katkı sunuyoruz"

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Kocaköy'ün gelişmesine katkı sunuyoruz. Daha güzel bir Kocaköy için birlikte çalışacağız." dedi.

Başkan Atilla, Kocaköy Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Turhan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Turhan ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bir süre görüşen Başkan Atilla, daha sonra Kocaköy Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini anlattı. Atilla, muhtarlarla görüşmesinin ardından esnafla bir araya geldi. Bir süre esnafla sohbet eden Atilla, burada yaptığı konuşmada, ilçenin kalkınması için her türlü desteği sunduklarını belirtti.

Kurumlarla istişare halinde olduklarını ifade eden Atilla, "Kurumlarla istişare halinde Kocaköy'ün gelişmesine katkı sunuyoruz. Daha güzel bir Kocaköy için birlikte çalışacağız. Belediyemizin alt yapıdan ulaşıma her hizmetini tüm ilçelere ulaştırıyoruz. Tüm halkımızın daha rahat yaşaması için planlama yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Atilla, daha sonra DİSKİ tarafından yapılan çalışmaları denetledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.