Diyarbakır

Prize takılı su ısıtıcısı minik bebeğin sonu oldu

10:11 01 Temmuz 2019 1 Yorum Var
Prize takılı su ısıtıcısı minik bebeğin sonu oldu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, banyoda prize takılı su ısıtıcısına dokunarak, elektrik akımına kapılan Suriyeli 1 yaşındaki Menal Vasıl yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde Bozçalı Mahallesi'nde meydana geldi. Banyoda prize takılı olan elektrikli su ısıtıcısına dokunan Menal bebek, akımına kapıldı. Menal Vasıl, komşularının yardımıyla ailesi tarafından Bismil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen talihsiz bebek, doktorların çabasına rağmen kurtarılmadı. Cansız bedeni otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilen bebeğin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye genelindeki bütün elektrik bağlantısı olan binalara kaçak akım rölesi mutlaka şart koşulmalıdır.yaklaşık 35 ve 50 lira arasında satılan bu parça eğer o binada olsaydı sigorta derhal atar bu bebek şimdi hayatta olurdu. Bu olay ilgili bakanlık ve TEDAŞ'a bir uyarı olsun kaçak akım rölesi taktırma mış olan binaların elektriğini derhal kestirsin ler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Allahım 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim bebelerim var. Her an nasıl bir tehlike ile karşılaşırlar bana olarak hesap ediyorum. Ama yetmiyor işte insan aklı bir yerde donuyor külli kader tecelli edecekse.. Allah sabrını kolay kılsın ailenin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Merak 4 yıl önce Şikayet Et
    Vah minik yavrum. Vah meleğim. Çok etkilendim. Çok ama çok üzgünüm. Resmi bari koymasaydınız. Allah ailesine sabır versin.
    Cevapla
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    Gariban suriyeliler bir de size düşmanlık edenler Allah bildiği gibi yapsın
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.