Diyarbakır

Eşi eve berber çağırdı, kocası bir hafta sonra virüsten öldü

13:24 12 Haziran 2020 10 Yorum Var
Eşi eve berber çağırdı, kocası bir hafta sonra virüsten öldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın, 76 yaşındaki yatalak eşinin tıraş edilmesi için eve berber çağırdı. Eve gelen berber sonrası çift korona virüse yakalandı. 76 yaşındaki yatalak adam, 7 günlük yoğun bakım savaşını kaybederken, filyasyon ekipleri berber ve temas ettiği kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

Olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre N.E. (55), yaklaşık 4 yıldır yatalak olan eşi M.E. ile birlikte korona virüs tedbirleri kapsamında eve kapandı. İddiaya göre N.E., Ramazan Bayramı öncesinde eşinin tıraş edilmesi için eve berber çağırdı. Berberin eve gelmesinden bir hafta sonra N.E.'de korona virüs semptomları görüldü. Gittiği özel bir hastanede virüs teşhisi konulan N.E., Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Filyasyon ekipleri bunun üzerine yatalak olan eşi M.E.'ye de test uyguladı. Test sonuçları pozitif çıkan M.E. yoğum bakıma alındı. M.E. geçtiğimiz günlerde 7 günlük yaşam savaşını kaybederken, N.E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan filyasyon ekiplerinin berberin ve temas ettiği kişilerin tespiti için çalışmalarını sürdürüğü öğrenildi.


 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • şenol 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim devlet önlem alın dedikçe burnunuzun doğrusuna gidiyorsunuz bu işin şakası yok oyuncak değil bu iş bak bir traş önlem alınmadı ölümle sonuçlandı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Adı ne olursa olsun ölüm var
    Cevapla
  • Sefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim yanlışlıkla şikayet ettim
    İlk beğenen sen ol
  • ademoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ey berber yaptığın işmi çok büyük vebale girdin işini düzgün yapsaydın bulaştırmazdın çok büyük kul hakkı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu adam 76 yaşında,al 40-50 tl ye ye şarjlı bir makina,yap traşını.günde yüz kişiyle temas etmiş berberi ne çağırıyon eve.cahillik ve düşüncesizlik.
    Cevapla
  • toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    76 yaşındakı yatalak ınsana ne lazım beraber hiçmi cocuğu yok alsın eline makineyi kessin.gerci. vaktı doldu ecelini eve çağırdı yapacak bişey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.