Diyarbakır

Kayıp Miraç bulundu mu? Annesi yürekleri dağladı

08:02 03 Ağustos 2020 5 Yorum Var
Kayıp Miraç bulundu mu? Annesi yürekleri dağladı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde bayram misafirliğine geldikleri evin önünde oynarken kaybolan dört yaşındaki Miraç’ı arama çalışmaları devam ediyor. Aile, akşam ortaya atılan Miraç’ın bulunduğu haberlerinin asılsız olduğunu, çocuklarının bulunmadığını belirterek arama çalışmalarına devam edilmesini istedi.

Miraç’ın annesi Firdevs Çiçek, şu ifadeleri kullandı: “Miraç’ım hiçbir şekilde bulunmadı, hepsi yalan, bulamıyoruz onu. Herkese çağrım var Allah rızası için duyan gören kim varsa, benim oğlumu bulsunlar. Bayram günü saat 17:00’den sonra hiç görmedim. Kim ne biliyorsa söylesin, lütfen oğlumu bulun. Durmasınlar, ara vermeden arasınlar bir yerde bulup getirsinler.”

İlçeye bağlı Kelekçi köyünde oturan akrabalarını ziyarete giden üç çocuklu Çiçek ailesinin oğlu Miraç, oynarken ortadan kayboldu. Çocuklarının evin önünde olmadığını fark eden aile, köylülerle aramaya başladı. Aramalardan sonuç çıkmayınca jandarmaya haber verildi.

Jandarma ekiplerinin çalışmasına Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri de katılıırken, hem karada hem de Dicle Nehri’nde yürütülen arama çalışmalarına hassas burunlu köpekler de destek verdi.

Miraç Çiçek’in annesi Firdevs Çiçek, bayram ziyareti için köye gittiklerini belirterek, oğlunun kuzenleriyle evin önünde oynadığını söyledi.

Kardeşlerinin eve su içmeye geldiğini dile getiren Çiçek, “Miraç’ın nerede olduğunu sordum. Kapının önünde oynadığını söylediler. Su verdim, ‘Kardeşinizin yanına gidin’ dedim. Beş dakika sonra sordum, oğlum orada değildi” dedi.

Köyün yabancısı olduğunu, ilk kez gittiğini söyleyen Çiçek şöyle devam etti: “Allah rızası için bana oğlumu getirin. Dünden bu yana haber alamıyorum. Açtır, susuzdur. Daha dört yaşında, küçüktür oğlum. Ne olur oğlum, başına bir şey gelmeden, cesedi bir yerden çıkmadan bulunsun.”

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    allah sabır versin inşallah bulunur
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nur 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlatlarınızı yanınızdan ayırmayın
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun inşallah yakın zamanda sağ salim bulunur. Allahım zalimlerede fırsat vermesin.
    Cevapla
  • başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah bulunur
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı haber gelir İNSAALLAH
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.