Diyarbakır

Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuştu!

12:40 05 Kasım 2021 7 Yorum Var
 Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuştu!

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbeti tutan Görmez ailesi oğullarına kavuştu. Böylece, evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan aile sayısı 33 oldu.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Komutanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı İkna Süreci Uzmanlarınca, ikna çalışmaları sonucunda terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 2 kişiden Halil İbrahim Görmez, Diyarbakır'da ailesi ile bir araya geldi. Böylece evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan ailelerin sayısı 33'e yükseldi. 2021 yılında güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin sayısı ise 174'e çıktı.

“YAVRULARIMIZI, KUZULARIMIZI KURTLARA TESLİM ETMEYELİM”

13 Mart 2020'den beri HDP İl Başkanlığı binası önünde eylem yapan Mehmet ve Özlem Görmez, buluşma sırasında duygu dolu anlar yaşadı. 2013'ten beri oğlunu görmediğini belirten Özlem Görmez, emeği geçenlere teşekkür ederek "Onlar, bizi sevindirdi. Allah da onları sevindirsin. Bütün Diyarbakır annelerine sesleniyorum; gelin, yavrularımızı, kuzularımızı kurtlara teslim etmeyelim. Bütün çocuklara sesleniyorum; gelin, annelerinizi sevindirin" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • sarayönü 2 yıl önce Şikayet Et
    “YAVRULARIMIZI, KUZULARIMIZI KURTLARA TESLİM ETMEYELİM” bunu değiştirebilirmisiniz. KURT TÜRK'lüğün simgesidir. bunlar it yada çakal olabilir.
    Cevapla
  • Ümmet Sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür ki Rabbim'e küfür ehlinin elinden kurtulmuş can
    Cevapla
  • ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Diyarbakır annelerine sesleniyorum; gelin, yavrularımızı, kuzularımızı kurtlara teslim etmeyelim. Bütün çocuklara sesleniyorum; gelin, annelerinizi sevindirin" dedi. KURT değil köpeklere teslim etmeyelm
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadıncağıza bakar mısınız? Oğlunun elini bırakamıyor. Bu pkaka'yı icat eden besleyen kollayan yallayan içerde dışarda kim varsa Allah kahretsin
    Cevapla
  • Haci rahmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabim gençlerimizi vampirlerden korusun devletimiz bu gençleri kurtarmaya kudreti vardir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.