Diyarbakır

Bayram dönüşü kanlı pusu! Çapraz ateşe alınan aileden anne ve kızı öldü

14:37 04 Mayıs 2022 76 Yorum Var
Bayram dönüşü kanlı pusu! Çapraz ateşe alınan aileden anne ve kızı öldü

Diyarbakır’da bayram dönüşü çapraz ateşe alınan 5 kişilik aileden anne ve kızı yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

Olay, Bağlar ilçesi Buyuransu Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bayram ziyareti için kayınbabasına ziyarete gelen iki bacanak, ziyaretlerini tamamladıktan sonra akşam saatlerinde kent merkezine dönmek için yola çıktı. Önde olan 33 DUG 48 plakalı otomobil seyir halinde iken iddiaya göre, üç kişi tarafından çapraz ateşe alındı. Araçta bulunan baba A.D, oğlu M.D, ve kızı S.D ile G.D, N.D isimli 5 kişi ağır yaralandı. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

ANNE VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

Yaralılardan anne ve kızı G.D., N.D., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne ve kızın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsilerinin ardından yakınları tarafından alınarak Yeniköy Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır’da bayram dönüşü uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe alınan 5 kişilik aileden 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

TÜM AİLEYİ KATLETMEK İSTEDİLER

Hayatını kaybedenlerin akrabalarından Muhsin Tan, akrabalarının dün akşam kayınbabası güle bayram ziyaretine geldiğini söyledi. Bayramlaşma bittikten sonra eve döndüklerini aktaran Tan, “Köy çıkışında çapraz ateşe tutuyorlar. Ailenin tamamını katletmek için. İki bacanak peş peşe çıkıyorlar. Tarama yapılınca ikinci aracın ışığı görülünce katiller kaçıyorlar. İki ölümüz var. Defin yaptık. Geri kalan aile fertleri kimi buraya geldi. Kimi de hastanede yaralılarını bekliyorlar. Allah koymasın diyoruz. Konuyu henüz hiç kimse bilmiyor” dedi.

 

 

YORUMLAR

76 Yorum Var
  • kısas 1 yıl önce Şikayet Et
    almanya da 4 milyon türk var, orada ki yol tabelalarında hem almanca hem türkçe mi yazılı ki, şu gaflet ve hıyanete bakın
    Cevapla
  • Selahaddin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarin mahserde sizden alacakli olacagiz , Rabbim senin verdigin dil i bize cok gören su kullarindan sikayetciyiz Rabbim bunlar bize Almanya gibi gavur ulkelerini örnek gösteriyor oysa sen Irkciligi yasakladin bu islami bilmezleri sana havale ediyoruz Pkk baska Kürt baska . Pkk ve HDp gibi islam dusmani topluluklarida Allah a hava ediyoruz. Rabbim kendini bilen seni ve Rasulunui seven Türk kardeslerimiz Dunya ve Ahirette mukafatlandir Amin
  • Ü.Ç 1 yıl önce Şikayet Et
    Girer yatarım yerine ben de ölürüm korkusu olmalı, idam şart, kısasta hayat var.
    Cevapla
  • Mehmet cebecioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İslami degerlerimizi kaybediyoruz
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır ..idam idam idam
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    yoruma cevap veren misafir isimli arkadaş. çok ağır şekilde saçmalamışsın,
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetlik Menderes'de kısasdan mı asıldı? ABD'de idam cezası olan eyaletlerde suç mu azalmış? Bu ülkede adam öldürsen 12 yıl yadarsın, gık desen müebbet alırsın. yanlış adamı asarlar hiç heveslenme, kısas mış. Kimin haddine kısasın bu olduğuna kara verip can almak. Yanlışın vebalini alacak mısın?
  • Uyan Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmese Teksas olur .sahada beter olacak Allah rahmet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.