Diyarbakır

Köpeğe çarpan otomobile çarpmamak için manevra yapan TIR sürücüsünün acı ölümü

10:06 25 Kasım 2022 7 Yorum Var
Köpeğe çarpan otomobile çarpmamak için manevra yapan TIR sürücüsünün acı ölümü

Diyarbakır'daki Siverek yolu üzerinde bir sürücünün köpeğe çarpması sonrası arkadan gelen TIR'ın şoförü otomobile çarpmamak için manevra yaptığı esnada kontrolünü kaybederek devrildi. Kazada TIR sürücüsü öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Diyarbakır-Siverek yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeyken bir araç köpeğe çarptı, arkadan gelen tır sürücüsü de araca çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

YENİ ALDIĞI TIRDA HAYATINI KAYBETTİ

Yağışlı hava nedeniyle uzun uğraşlar sonucu tırdan çıkartılan sürücü hayatını kaybettiği öğrenilirken, diğer araç da bulunan 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Can pazarı yaşanan yolda, hayatını kaybeden sürücünün yabancı uyruklu olduğu ve 25 yıldır Türkiye’ye sevkiyat yaptığı öğrenilirken, sürücünün kaza yaptığı tırı ise yeni aldığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Halid 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurulduğu ilk günden beri ailecek sadee AK Partiye oy veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Reis ne olursun bizleri bu köpek belasından kurtar. Çocuklar parkalara gidecek, gidemiyor. Arabamız yok; bisiklete, motora binelim diyoruz, binemiyoruz. Sabah karanlığında işe giderken ve vardiyeden geç dönerken onlu guruplar halinde gezen çeteleşmiş köpeklerle kovalamaca oynuyoruz. Saldırıp duruyorlar. Her köşede İnsan boyunda kangal kırmaları var. AK Partili Belediyeleri arıyoruz, ne yazık ki sorunumuzu çözmüyorlar. Allah, Kuran, Muhammed hakkı için yalvarıyoruz Sayın Cumhurbaşkanım. Lütfen kurtarın bizleri bu illetten.
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yıllarca çalış didin yeni aldığın tırın keyfini süremeden vefat et içim sızladı
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    köpekseverler allah sizi kahreylesin bu adamın kanı ellerinize bulaştı
    Cevapla
  • İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek ölmeseymiş iyiydi. Can dostlardan başkasının önemi yok. İnsanlar ortalıkta dolaşmasa iyi olur. Her şeyde Avrupa'yı ve gelişmiş ülkeleri örnek alan ülkemizde bu konuda Hinduların taptığı ineğin yerini köpek almış. Köpek kutsal varlık gibi kabul edilmiş. Akıl izan ortadan kalkmış. Her gün ya bir köpek insanı parçalıyor ya da bir köpekten kaçmaya çalışana bir araç çarpıp kazada insan ölüyor yada yaralanıyor. Köpekler dışında ne insanın önemi var ne diğer hayvanların. Sanırsın ülkeyi köpekler yönetiyor. Hayvan yaratılış olarak doğasının gereğini yapıyor bulunduğu ortamda ne insanı ne başka hayvanı istemiyor. Peki insan ne yapıyor.? Sıranın kendisine gelmesini mi bekliyor?
    Cevapla
  • Halid 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c) senden razı olsun kardaşım.
  • yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    köpekseverler bu adamın geri, bıraktığı ailesine bakacakmı aceba, bir it yüzünden adam canından olmuş,hadi havlayın sevinçten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.