Diyarbakır

Kucağında kardeşiyle marketten dönen çocuğun kahreden ölümü

16:22 29 Kasım 2023
Kucağında kardeşiyle marketten dönen çocuğun kahreden ölümü

Diyarbakır’da kucağındaki kardeşiyle marketten çıkıp yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 12 yaşındaki Hümeyra Fidan hayatını kaybetti. Fidan’ın kardeşi ise yara almadan kurtuldu.

Kaza, öğleden sonra Elazığ Caddesi Üçkuyu mevkisinde meydana geldi. Kucağındaki ismi öğrenilemeyen kardeşiyle marketten alışveriş yapan Hümeyra Fidan’a, yolun karşısına geçerken İ.M. idaresindeki 35 ASM 035 otomobil çarptı. Kazada, karşı şeride savrulan Hümeyra Fidan, yaralandı, kucağındaki kardeşi ise yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hümeyra Fidan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hümeyra Fidan’ın cansız bedeni, otopsi için morga götürülürken, sürücü ise gözaltına alındı. Bu sırada olay yerine gelen Hümeyra’nın yakınları otomobilin camlarını kırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • Atik 7 ay önce Şikayet Et
    O yoldaki markete iki tane ufak çocuğu gönderen ana-baba yargılansın. Büyük insanlar bile o yolda sıkıntı çekerken küçücük çocukların buralara gönderilmesi nasıl bir sorumsuzluktur...
    Cevapla
  • elın mışk 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH korusun bu olay senin başına gelmiş olsaydı aynı sözleri söylermiydin 12 yaşından bahsediliyor aklı başında bir çocuk
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.