Diyarbakır

Otostop çekerek bindiği tırda hayatını kaybetti

12:59 12 Mart 2024 7 Yorum Var
Otostop çekerek bindiği tırda hayatını kaybetti

Diyarbakır'da kara yolu üzerinde otostop çeken genç, bindiği tırın başka bir tıra arkadan çarpması sonucu kazada hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde Diyarbakır-Siverek kara yolu 60. kilometresinde Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine giden 42 V 2009 plakalı palet yüklü tır, arıza yapan yol kenarındaki plakası öğrenilemeyen parke taşı yüklü tıra arkadan çarptı.
Kazada 42 V 2009 plakalı tır içerisindeki otostop çektiği öğrenilen şahıs hayatını kaybederken, sürücü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralı sürücüyü çevredeki hastaneye kaldırırken, otostop çeken şahsın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Memet 1 ay önce Şikayet Et
    En iyisi her araba sahibi yanına alacağı bir matbu evrakla arabasına bindirdiği şahsa imzalatması lazım. Binecek kişi diyecek ki; kendi rızamla bu plakalı araca bindim. Ad Soyad İmza.
    Cevapla
  • Ertuğrul Evladı 1 ay önce Şikayet Et
    Bu millet asil bir millettir. Yapılan iyiliği şikayet edecek kadar alçak değildir. Yolda kalmış kimseyi mübarek Ramazan günü aracına almış Tır sürücüsü aslına meydana gelen bu kazayla bu milletin gönlünde yatan iyilik hikayesini açığa çıkarmış oldu.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    demek ki vadesi bu şekilde dolmuş. insanlar ölümden ne kadar kaçarsa kaçsın vade gelince kimse kaçamayacak. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle yolda kimseyi almayın ufak bir kaza yapsanız ,aldığınız kişi sizi şikayet etse başınız ağrır.merhametten maraz doğarmış boş verin .iyilik yapılacak insan kalmadı.insanlığı bitirdiler ab hayranları
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    vade gelmiş, Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.