Düzce

Düzce'de yapımına başlanan motor sporları pisti

14:18 13 Haziran 2016
Düzce'de yapımına başlanan motor sporları pisti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumayeri ilçesinde alt yapı çalışmaları başlayan motor sporları pistine ilişkin "Bu pistlerde daha nice Kenan Sofuoğlular yetişecektir." ifadelerini kullandı.

Başkan Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, Cumayeri Orta Mahalle mevkisinde alt yapı çalışmalarına başlanan pist alanını, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı ve Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile birlikte gezdiklerini ve izlenecek yol hakkında görüşlerini paylaştıklarını anımsattı.

Uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil eden milli motosikletçi Kenan ile gurur duyduklarını belirten Keleş, "Kenan Sofuoğlu başarılarının tesadüf olmadığını bizlere gösterdi. Pist yapılması için mücadele etmesi, öncü olması takdire şayandır. Biz her zaman onun yanındayız. Cumayeri raftingle Türkiye’de marka olmuştur. Şimdi de motosiklet sporlarıyla marka olacaktır. Bu pistlerde daha nice Kenan Sofuoğlular yetişecektir. Belediye olarak bu piste özel asfalt yapılması konusunda söz verdik. Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Bu pist için ne gerekiyorsa yapacağız, bu işin arkasındayız. Bu pistin olması bizi gururlandırır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.