Düzce

Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor

12:24 13 Şubat 2018
Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor

Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesindeki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi'nin, 3 Mart'ta vatandaşların hizmetine açılacağı belirtildi.

Hizmete açılacak olan pazar yerinde hak sahibi olan vatandaşlar için başvuru sürecinin belirlendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Encümen toplantısının gündeminde görüşülen katlı pazar yerinde 53 adet sabit tezgah ve 3 adet iş yeri Düzce Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası için 67 adet tezgah ve 3 adet iş yerinin Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası için belirlenmesine karar verildi. Ayrıca, toplantıda pazar yerinin yüzde 20'lik kısmının köylüye tahsis edilmesi kabul edildi. Yer tahsisi kura çekimine katılmak isteyen vatandaşlar, 12 -20 Şubat tarihleri arasında mesai saatleri içinde istenen evraklarla birlikte Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvuruda bulunacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından 21 Şubat Çarşamba günü Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak noter huzurundaki çekiliş sonuçlarına göre, hak sahipleri dükkanlarda faaliyet göstermeye hak kazanacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.