Düzce

Kaynaşlı da "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi

16:38 19 Ekim 2018
Kaynaşlı da "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi

Yeşilay Genel Merkezi tarafından uygulamaya konulan "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi, kapsamında Kaynaşlı Yeşilay Şubesi'nde program düzenlendi.

Proje, Kaynaşlı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulunda 107 öğrenci, üzerinde 4 rehber öğretmen ve Yeşilay Gönüllüsü 10 Üniversite öğrencisi tarafından başarıyla uygulandı.

4 ayrı sınıf şeklinde icra edilen uygulamada, çeşitli oyunlar ve çizimler ile görsel sunumlarla öğrencilere Yeşilay anlatılarak, amaçları, hedefleri, zararlı alışkanlıklardan nasıl korunulması gerektiği anlatılarak, etkinlik sonunda sembolik olarak Kaynaşlı Yeşilay Şube başkanı İsmail Korkmaz ve Okul Müdürü Kadir Kabacı tarafından "Yeşilay Kulübü Sözleşmesi" imzalandı.

Belge töreni sırasında konuşan Yeşilay Şube Başkanı İsmail Korkmaz, "Projenin amacı Öğrenciler nezdinde Yeşilay'ın tanınırlığını ve bilinirliliğini arttırmak, Öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek, çocukların, Yeşilay sempatisi kazanmaları ve kendi Okullarında Yeşilay kulübünü aktif hale getirmelerini sağlamaktır." dedi.

Törene Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Terzioğlu, Yeşilay yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.