Düzce

Kreşte dehşet! 2 yaşındaki çocuğu defalarca tokatladı

13:14 05 Şubat 2020 4 Yorum Var
Kreşte dehşet! 2 yaşındaki çocuğu defalarca tokatladı

Düzce'deki özel kreşte görevli Yeliz Keskinli, yere oturttuğu E.T. (2) adlı erkek çocuğuna defalarca tokat attı. Bu sırada güvenlik kamerasından görüntüleri izleyen baba Selçuk T., içeri girip, oğlunu kucağına alarak, öğretmene tepki gösterdi. Gözaltına alınan Keskinli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Düzce'nin Karahacımusa Mahallesi'ndeki özel kreşte meydana geldi. Selçuk T., oğlu E.T.'yi getirdiği kreşte, ilk günü olduğu için kendisi de kaldı. Salonda oturan Selçuk T., oyun alanına giden oğlunu güvenlik kamerasından izlemeye başladı. Bu sırada Selçuk T., oyun parkurundan çıkan çocuğunu, öğretmeni Yeliz Keskinli'nin kucakladıktan sonra yere oturtup, defalarca tokat attığını gördü. Hemen içeri giren Selçuk T., oğlunu kucağına alarak, öğretmene tepki gösterdi. Eşinin haber vermesiyle kreşe gelerek, güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Tuba T. de ağlayarak, Keskinli'ye tepkisini dile getirdi.

DAHA ÖNCE DE ÖĞRENCİ DÖVÜP, UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Selçuk T. ve eşi Tuba T., karakola giderek, Yeliz Keskinli hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine gözaltına alınan Keskinli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce de öğrenci dövdüğü gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldığı öğrenilen Yeliz Keskinli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • doctorwho 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah o mazlumun öcünü elbet alacaktır.Hapisle kurtuldun sanma...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne sacma bıcaklayan adli serbest bırakılıyor,tokat atan hapis ,komik adalet ,demekki öldüren ödül alır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    vicdan duygusu insanlık klamamıs bu cani zavallıda inşallah en ağır ceza ile cezalandırılır malesef eğitim sistemimizde bunun gıbı bırcok or-nek var kendı kardesım de öğretmeni tarafından rencıde edıcı sekılde defalarca sözlu sıddete ugradı mıllı egıtıme sıkayette bulunduk defalarca müfettıs geldı ama malesef sonuc bızım kardesımı özel okula yazdırmamla kapandı yazıktır yazık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • doğruya doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    aman evde durmayalım çalışalım, kendi ayaklarımızın üzerinde duralım ,erkek hegemonyasını yıkalım diye evden kaçın çocuklarınız böyle gaddar insanların elinde heba olsun. kreşteki çocukların annelerinden alacakları haklar var.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.