Düzce

İnsan boyundaki yayın balığı görenleri şaşkına çevirdi

15:56 06 Kasım 2020 9 Yorum Var
İnsan boyundaki yayın balığı görenleri şaşkına çevirdi

Balıkçıların ağına, 1 metre 50 santimetre boyunda, 45 kiloluk yayın balığı takıldı. Balıkçı tezgahında sergilenen insan boyundaki balık, görenleri şaşırtıyor. Balıkçı tezgahındaki balığı görenler fotoğraf çektiriyor.

Kızılırmak’ta balıkçılar tarafından yakalanan yayın balığını Düzceli balıkçı Onur Hazır, tezgahında sergileyince vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Onur Hazır, tezgahına asarak sergilediği büyük yayın balığını gören vatandaşlar gözlerini balıktan alamıyorlar. Şaşkınlık içinde insan boyundaki balığa bakan bir çok Düzceli bu tip balığı sadece televizyonlarda gördüğünü dile getirirken bazı vatandaşlar ise bu boydaki balığı ilk defa gördüklerini dile getirdiler. Bazı vatandaşlar ise insan boyundaki balıkla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

1 Metre 50 santim boyunda, 45 kilo kilo ağırlığında yayın balığının Kızılırmak’ta yakalandığını dile getiren Düzceli Balıkçı Onur Hazır; “Bu balık Kızılırmak’tan geliyor. Sivas’tan tezgahımıza geldi. Yayın balığı, karabalık dediğimiz bir balık. Bembeyaz eti olan, kılçığı olmayan bir balık. Tatlı suda yenebilecek en lezzetli balıklardan bir tanesi. Bu balığı tezgahta görenler ‘böyle bir şey görmedik’ diye şaşırıyorlar. Bu bölgede de öyle bir balık tutmak zor. 40-45 Kilo gelen bir balık. Bütün halinde isteyen olursa 35 TL’den veriyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Kamil kavurmacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tatlısu balıklarının en lezzetlisidir yayın harika şiş ızgarası olur rakısız yersen darılır çünkü yüzemez o zamanda midene oturur
    Cevapla
  • Çaldıran...1514 3 yıl önce Şikayet Et
    BU balığı tutmasaydın da yavrulamaya devam etse idi daha iyi olmazmı idi.....??
    Cevapla
  • Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereden çıkardınız hocam bunu
    Cevapla
  • hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem bir balık. çok lezzetli
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Yayın balığı iğrenç bir balık! Daha doğrusu vahşi bir balık! Güvercin bile yiyor! Saldıran cinslerden! Eti hiç lezzetli değil!
    Cevapla
  • AHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    balık insan bile yer bulsa :))) güvercin yemesi gayet normal ve çok lezzetli bir balık rusya da 70 kg lık tutardık biz :) bu küçük bile.. kıyıya çıkartınca 3 saat yaşıyor hayvan
  • mmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    lokum gibi balık.sen ağzının tadını bilmiyorsan .......
  • furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam bellki bu balıgın etini hiç yememişsin. yiyebilecegin bir çok balıktan daha lezzetlidir emin olabilirsn
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.