Düzce

Polisten, bankadaki babasını bekleyen çocuğa: Söyle 900 TL fazla çeksin

15:54 22 Ocak 2021 31 Yorum Var
Polisten, bankadaki babasını bekleyen çocuğa: Söyle 900 TL  fazla çeksin

Düzce'de polis ekipleri maske denetimi sırasında bankadaki babasını bekleyen 15 yaşındaki R.C.'ye, “Babana söyle 900 lira daha fazla çeksin” diyerek, tutanak tuttu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Caddesi'nde maske ve kısıtlamalara yönelik yaptığı uygulama sırasında bir bankanın önünde bekleyen R.C.’yi gördü.

R.C.’ye neden beklediğini soran polis, bankadaki babasını beklediği cevabını alınca, “Babana söyle 900 lira fazla çeksin. Git babanı çağır gelsin” dedi. R.C.'nin haber verdiği babası Mehmet Can, çocuğunu banka içerisine sokmak istemediği için dışarıda beklettiğini söyledi.

"KORUYUCU MASKESİ DE YOK"

Polis memuru bunun üzerine Mehmet Can'a, “Yayınlanan kararnamede 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma saati belli. Siz çocuğunuzu dışarı çıkarmışsınız. Evden dışarı çıkması da yasak. Ayrıca koruyucu maskesi de yok” dedi. Ardından kısıtlama kurallarına uyulmadığı gerekçesi ile tutanak tutuldu.

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    zabıta vatandaşın halinden anlamıyor,adam para çekecek olsa karttan bankaya girmeden çekerdi...garibim muhtemelen zor durumda kaldı ve kredi çekebilmek için bankaya girdi,adamın girdiği borcun üstüne bide 900 tl ceza ...insaf insaf
    Cevapla
  • ykc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bankadan para çektiği için tutanak tutulmuyor, kısıtlama saatinde çocuğu dışarı çıkardığı için tutuluyor.Ayrıca çocukta maskede yok...
  • Nur.sosyolog 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde utanmadan vatandaşa elini çıkar cebinden diyor senın karşında esas duruşamı geçecek vatandaş hadsiz bu ne terbiyesizlik böyle ya bu polisin araştırılması lazım niyeti başka olabilir.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Polislerimizi çok seviyorum. İnanın eskisi gibi değil. Fakat bazen böyleleri çıkıyor. Millete tepeden bakan zihniyetten kurtulmalıyız. Kimse kimsenin efendisi değildir. Eğer olursa da o sivil vatandaş ancak sana efendi olabilir.
  • israfil çengel 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet vatandaşını cezalandırmaz öğretici tenkid yapar .uyarabilirdi bu kadar .acımasız olmanında bir alemi yok belki bir aciliyeti vardı.Pandemide o kadar daraldık sıkıldıkki camı açıp İMDAT diye bağırasımız geliyor.Ekonomik sıkıntı çeken aç yatan kişileri görüyoruz sıkıntı hat boyutta birde bunu cezalarla sevimsizleştirmeyelim
    Cevapla
  • Cuma ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklara bakın neyine güveniyorsa ençok maske takmayanlar gençler,maskeyi polis ceza yazmasın diye takmıyoruz kendi sağlımız için taktığımızı birtürlü anlayamadık.Yurdışına çıkanlar gittiği ülkenin kurallarına harfiyen uyuluyor ama ülkemizde kurallara uymamak için mazeretlerimiz çok.Keşke polis ceza değilde uyarsa daha doğru olurdu.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.