Düzce

Yakalanan dilencinin üzerinden 6 bin TL çıktı! Ağlaması fayda etmedi

10:42 14 Ocak 2022 5 Yorum Var
Yakalanan dilencinin üzerinden 6 bin TL çıktı! Ağlaması fayda etmedi

Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilencinin üzerinden 6 bin TL çıktı. Aynı şahsın daha önce de 11 bin TL ile yakalandığı öğrenildi.

Düzce şehir merkezinde vatandaşlar, kaldırımlarda dilenen şahsı 153 beyaz masa hattına şikayet ettiler. Gelen şikayet üzerine harekete geçen Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri B.T. isimli şahsı İstanbul Caddesi üzerinde yakalayarak Zabıta Müdürlüğü’ne götürdüler. Burada B.T.’nin üstünü arayan Zabıta ekipleri, 6 bin TL nakit para buldular. Parayı tutanakla teslim alan ekiplere, B.T. isimli şahıs uzun süre dil döktü. Para miktarının çok olması nedeniyle hırsızlıktan da şüphelenen zabıta ekiplerine B.T., parayı çalmadığına inandırmak için yemin etti. Ancak dilenerek kazandığı 6 bin TL’yi teslim etmekten kurtulamadı.

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Diğer taraftan aynı şahsın daha öncede yine zabıta ekipleri tarafından yakalandığı ve yapılan aramada üzerinden 11 bin TL çıktığı öğrenildi. Zabıta ekipleri B.T. isimli şahsın dilenerek kazandığı paraya el koyan zabıta ekipleri, ayrıca "Kabahatler Kanunu" gereği cezai işlem uyguladı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    BUNDAN SONRA DİLENCİ GASPI yapılmalı bi onlarda para var
    Cevapla
  • GÖLGE 2 yıl önce Şikayet Et
    bence dilencileri de vergiye bağlasınlar
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    eh be adam şimdi yedigin hurmalar And olsun mahşerde bi yerlerini çok fena tırmalıyacak....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    fakir insan Allahtan başkasına el açmaz ayrıca bir yerde fakir varsa sebebi zenginlerdir.zenginler zekatını verse ülkemizde fakir kalmaz.zengin zekatını vermeyerek fakirin hakkını yiyiyor bu da haramdır.
    Cevapla
  • ah vatanım 2 yıl önce Şikayet Et
    dilenenlerin hepsini kayıt altına alınması lazım gerekirse devletçe verilen yardımların kesilmesi özellikle ailece meslek edinip il il dolaşarları takip etmesi lazım
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.