Düzce

5 aydır kayıp olarak aranıyordu, başkasının mezarında gömülü bulundu

13:56 02 Mart 2022 4 Yorum Var
5 aydır kayıp olarak aranıyordu, başkasının mezarında gömülü bulundu

Düzce’de 5 aydır kayıp olarak aranan 21 yalındaki Sertan Yalçın, mezarlıkta gömülü olarak bulundu.

Olay geçtiğimiz yıl 11 Ekim’de Düzce’nin Beyciler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre askerden dönmesinin ardından arkadaşları ile buluşan 21 yaşındaki Sertan Yalçın, bir daha eve dönmedi. Ailenin durumu emniyet ekiplerine bildirmesinin ardından yapılan incelemede Sertan Yalçın’ı evinden alan arkadaşları ve daha sonra buluştukları kişiler gözaltına alındı. Yalçın’ın arama çalışmaları bir yandan devam ederken diğer yandan da soruşturma derinleştirildi. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklanırken, 21 yaşındaki Yalçın’ın nerede olduğu ile ilgili kimse detaylı bilgi vermedi. Sertan Yalçın’ın annesinin vefat ettiği ve Yığılca’nın Kocaoğlu köyünden olduğu bilgisi sonrasında o bölgede araştırmalar derinleştirildi. 

OYUKLAR OLDUĞU BELİRLENDİ

Bölgede kamp kuran Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri köyü didik didik aradı. Sertan Yalçın’ın kaybolduğu tarihlerde köyde hareketlilik olup olmadığı, vefat edip mezarlığa defin işlemi olup olmadığını bilgilerinin ardından mezarlık bölgesinde detaylı araştırma yapıldı. Mezarlık üzerinde ki karların erimesi ile birlikte mezarlar incelendi. Başka kişinin mezarında oyuklar olduğunun belirlenmesi ile mezar açılarak Sertan Yalçın’ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Başka kişinin mezarının içine gömülen Sertan Yalçın’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından ceset adli tıp kurumuna gönderildi. Burada yapılan ilk incelemede 21 yaşındaki Sertan Yalçın’ın vücudunda kırıklar ve darp izlerine rastlandı. Otopsisi devam eden Sertan Yalçın’ın soruşturması ise devam ediyor.

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hikayede eksikler ve yerine oturmayan taşlar var yani ortada fol yumurta yokken annesi öldü mezara bakalım deyip mezarlık kazmak o bölgeye yoğunlaşmak tuhaf tutukluların konuşmaması ayrıca tuhaf aydınlatılmalı dışarıda hala bu olayla ilgisi olanlar olabilir
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    21 yasinda cocugun arkadasida o yastadir. Ne zorunuz vardida o yasta oldurdunuz. Ne istediniz gencecik cocuktan.
    Cevapla
  • ilhan gök 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi Allah korkusu olmayan insanlardan her şey beklenir .Ancak İdam kanunu geri gelirse bu gibi ağır vakalar bitmez ama azalır belki,çünkü din hocaları gerçeklerle dini bilgi vermiyorlar kendilerini ilim bilgisi ile yetiştirmiyorlar v aizler vaaz ederken gerçekleri anlatmıyorlar vay efendim gerçekleri söylersen irticacı olunurmuş memurlukdan atılınılırmış böyle korkak din adamları olursa cahil halk için her şey normalmiş gibi hayatında uygular.
    Cevapla
  • Yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin malum 6 lı masada olan muhalefet hemen yaygara koparır. Vay efendim şeriat yada irtica diye yaygara koparırlar. Oysaki kim şeriaten uzaklaştıysa Allah onun bin belasını vermiş.
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    cehapelinin biri gidip şikayet edince sen yanında olacakmısın?
  • vayarkadas 2 yıl önce Şikayet Et
    Usta idam gelsin istiyoruz hepimiz ama hesaba katmadığımız şey şu, bu ülkede sadece masumları idam ederler, daha beter oluruz alimAllah
  • Göçebe 2 yıl önce Şikayet Et
    Emniyetimize helal olsun. Kardeşimize de Allah rahmet etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.