Yok böyle acı! Kızını ölü halde buldu
Düzce’de, evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi Sueda Öksüz'ün kalp rahatsızlığı nedeniyle öldüğü belirlendi.
Olay, dün öğle saatlerinde Körpeşler Mahallesi’nde meydana geldi. Halise Öksüz eve döndüğünde kızı Sueda Öksüz’ü yerde hareketsiz halde buldu. Annenin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekibi genç kızı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Sueda Öksüz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Öksüz’ün kızı olan, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sueda Öksüz’ün kalp kasının iltihaplanması sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi. Sueda Öksüz’ün cenazesi bugün Cedidiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilirken, ailesi büyük üzüntü yaşadı.

YORUMLAR
19 Yorum Var-
Ahmet
2 yıl önce
Şikayet Et
Geçleri öldürmeyen bir virüs var denildi ama milyonlar yine de çocuklarını bu ruhsatsız sıvılarla aşıladı. Başından beri üreticisi dahil, FDA dahil herkes bu sıvıların kalp kası iltihabı yapabileceğini söylemişken!
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
AYŞE
2 yıl önce
Şikayet Et
Allah rahmet eylesin
Beğen
Toplam 7 beğeni
-
Fani
2 yıl önce
Şikayet Et
Rabbim rahmet eylesin anne babasına sabırlar versin inşallh
Beğen
Toplam 14 beğeni
-
Hamdolsun
2 yıl önce
Şikayet Et
Bu semptomlar covid ve hesapta onu iyileştirmek için yapılan aşıların sonucu
Beğen
Toplam 11 beğeni
-
Sunguroğlu
2 yıl önce
Şikayet Et
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yavrumuzun.
Ailesine sabırlar diliyorum Mevlâ’dan
Beğen
Toplam 28 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle