Düzce

Film gibi olay! Çaresiz anne, çocuğunu kurtarmak için kaput üzerinde 40 kilometre gitti

16:31 03 Nisan 2023
Film gibi olay! Çaresiz anne, çocuğunu kurtarmak için kaput üzerinde 40 kilometre gitti

Düzce'de yaşanan dram filmi sahnelerini aratmayan olayda, S.Ş isimli bir anne, 14 yaşındaki çocuğunu kaçıran eski eşi A.O.Ş'yi engellemek için eski eşinin otomobilinin kaputuna tutunarak 40 kilometre yol gitti.

Olay, 1 Nisan'da Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. A.O.Ş., eski eşi S.Ş.'den 14 yaşındaki çocuğunu almak istedi. S.Ş. izin vermeyince A.O.Ş., çocuğu zorla otomobile bindirdi.

ÇOCUĞUNUN ANNESİNİ ARACIN KAPUTUNDA 40 KİLOMETRE SÜRÜKLEDİ

S.Ş. otomobilin kaputuna tutunup, aracı engellemeye çalıştı. Fakat A.O.Ş. aracın üstündeki S.Ş.'ye aldırmadan yola devam etti. Durumu fark edenler de aracı durdurmaya çalıştı. Bu kez A.O.Ş., otomobili mahalle sakinlerinin üzerine sürdü. İhbarla harekete geçen polis, A.O.Ş.'nin gidebileceği güzergahları belirleyip, tedbir aldı. Ekipler, A.O.Ş.'yi Sakarya'nın Hendek ilçesi girişinde durdurdu.

POLİSLERİN DURDUĞU ARACIN KAPUTUNDAKİ ANNE YERE DÜŞEREK YARALANDI

Bu sırada kaput üzerindeki S.Ş., yere düşüp, yaralandı. Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, tedavi altına alındı. A.O.Ş. de polis ekiplerince gözaltına alındı. Kadının kaput üstündeki 40 kilometrelik yolculuğu ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.