Düzce

Düzce'de araç muayene istasyonunda araba kontrolden çıktı

09:45 22 Ocak 2026 3 Yorum Var
Düzce'de araç muayene istasyonunda araba kontrolden çıktı

Düzce'de araç muayene istasyonunda bir arazi aracının kontrolden çıkması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Test sırasında meydana geldiği öne sürülen kazada 3 araç hasar gördü.

 

Kaza, Düzce'de araç muayene istasyonunda gerçekleşti.

İddialara göre muayene için istasyona alınan bir arazi aracı fren testinde kontrolden çıktı.

Aktarılan bilgilere göre kontrolden çıkan arazi aracı, arkada bekleyen iki araca çarparak hasar verdi. 

Düzce'de muayene istasyonunda meydana gelen kazada hasar gören araç.

KAZADA MUAYENE İSTASYONUNDAKİ 3 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Kazada muayeneye giren araçla birlikte toplamda 3 araçta maddi hasar oluştu. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Yaşanan olaya karışan araç sahiplerinin, tutanaklar ve kamera kayıtları doğrultusunda sigorta sürecinin başlatılmasıyla birlikte hasarlarının karşılanmasının beklendiği öğrenildi.

65 yıl süren oyun! Yozgat'ta ölen kadının kimliğiyle akılalmaz vurgun65 yıl süren oyun! Yozgat'ta ölen kadının kimliğiyle akılalmaz vurgun

Antalya'da 3 yıl evli kalan adam 6 yılda boşandı, adadığı adak şaşırttıAntalya'da 3 yıl evli kalan adam 6 yılda boşandı, adadığı adak şaşırttı

İbadeti daha anlamlı hale getiriyor dedi, Kütahyalı esnaf 7 bin kilometre gittiİbadeti daha anlamlı hale getiriyor dedi, Kütahyalı esnaf 7 bin kilometre gitti

Muayene istasyonunda meydana gelen kazada 3 araç hasar gördü.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • kırkdokuzelli 56 dakika önce Şikayet Et
    Önce geri sonra ileri fren sistemin çok iyi test etmiş:)
    Cevapla
  • Hyr 1 saat önce Şikayet Et
    muayene istasyonları çok fuzuli. ve para tuzağı. benim aracımı benden iyi mi bileceksin. sorumlu tamircisi olsun bir arabanın tamamdır. şu ana kadar bir önemli hatayı düzeltmiş değiller. hatta ölümcül hatalar bile oldu kendim düzelttim.
    Cevapla
  • YADO 1 saat önce Şikayet Et
    Muhtemelen fren kontrol yerinde arıza var tüm sorumluluk TÜVTÜRK ün dür yerlerine sıfır araç verilmesi lazım hiç bir şey yapmadan ücret almasını biliyorlar nasılsa. burunlarıundan kıl aldırmayan kurum sorumludur tazmin etmelidir.neyse ki cana gelmemiş.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.