Edirne

Edirne ve Kırklareli'nde proje yazma eğitimi düzenlenecek

10:57 22 Ağustos 2015
Edirne ve Kırklareli'nde proje yazma eğitimi düzenlenecek

 Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı projeleri kapsamında Edirne ve Kırklareli'nde proje yazma eğitimi düzenlenecek.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, eğitime katılım sayısının her seans için 30 kişiyle sınırlı olduğu belirtildi.

Eğitimin yararlı ve geleceği yönelik olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Başvurunuz alındıktan sonra eğitime katılım durumunuz değerlendirilecek. Başvuranlar katılımcı sayısına göre eğitim almayı talep ettikleri ilde uygun  bir tarihe yerleştirilecektir. Yapılan değerlendirmenin ardından tarafınıza kabul e- postası atılacaktır. Başvuranların e-postalarını takip etmeleri önem arz etmektedir. Kırklareli'nde düzenlenecek eğitimlerin kayıtları 28  Eylül'den itibaren alınacaktır. Kırklareli'nde eğitim almak isteyen katılımcıların bu tarihten önce başvurmaması rica olunur. Eğitime katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak  'jtsedirne@ab.gov.tr' adresine göndermeleri gerekmektedir. Başvuru formlarının bir tek kişi için doldurulması gerekmektedir. Eğitim kontenjanla sınırlı olduğundan başvurunuzu gecikmeksizin yapmanız tavsiye olunur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.