Edirne

Keşan Belediye Başkanı Özcan:

11:05 22 Ağustos 2015
Keşan Belediye Başkanı Özcan:

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yapımı devam eden belediye binası ve pazaryerinin açılışını Cumhuriyet Bayramı yada Keşan'ın Kurtuluş Bayramı'nda gerçekleştirme niyetinde olduklarını bildirdi.

Özcan, yapımı devam eden pazaryeri ve yanına ki belediye binasında incelemelerde bulundu. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazaryeri inşaatının sorunsuz şekilde devam ettiğini söyledi.

Sıkıntıları aştıklarını aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Geçen yıl Ağustos ayından itibaren çok ciddi mesafe kaydedildi. Şantiye sorumlusu Ali Demircan'ın ifade ettiği gibi sizlere daha öncede söyledim. Ekim sonu kasım başı gibi bir aksilik olmazsa belediye binamıza geçmeyi planlıyoruz. Yapımı devam eden belediye binası ve pazaryerinin açılışını Cumhuriyet Bayramı yada Keşan'ın Kurtuluş Bayramı'nda gerçekleştirme niyetindeyiz. Eylül ayının ortalarında bunu Ali beyle oturup açılış tarihini netleştireceğiz.

Çünkü bir buçuk ay zaman kalıyor bizim de ona göre açılış hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor. İşin ince noktaları kalıyor. Gördünüz tek bir kat neredeyse Keşan Belediyesi'nin bütün personelini alacak büyüklükte. Onların iç mefruşatı, ince ayrıntıları kalıyor. Müteahhidimizin önerisiyle mobilyacıları birkaç gün gezeceğiz. Eylül'ün ortalarına doğru da bunları çözmüş olacağız."

Eylül yada ekim belediye meclisinde de mevcut dükkanların kiralanması ile ilgili karar alınacağını belirten Özcan, "Arzumuz heyecanla başladığımız inşaatımızı heyecanla bitirip Keşan'a böyle bir tesisi bir an önce kazandırmaktır.  Müteahhit firmamız da bu konuda elinden gelen özveriyi gösteriyor. Bir an önce bitirmek için gayretli. Ben kendilerine Keşan halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.