Edirne

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu:

16:58 27 Ağustos 2015
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu:

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, odaya üye işletmelere reklam desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Helvacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oda üyelerinin ekim ve kasım aylarında gazete, internete ve açık havada vereceği reklamlarda indirim yapılacağını söyledi.

Esnafın sezon sonu ürünleri bitirebilmesi için çeşitli kampanyalar gerçekleştirdiklerini belirten Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Her işletmenin mutlak surette her yıl reklam bütçesi hazırlaması gerekiyor. Burada önemli olan reklam ve tanıtımın ticarete ve pazarlamaya olan olumlu etkilerinin farkına varılmasıdır. Üye işletmelerimizin reklam ile gelişeceklerini düşünüyoruz. Keşan'da ve bölgemizde reklamcılık son derece gelişti. Gazetelerimiz, radyomuz, haber sitelerimiz ve açık hava reklam alanlarımız ile üye işletmelerimiz daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Oda üyelerimize yönelik olarak hazırladığımız bu indirimli reklam kampanyası konusunda işletmelerimize basın yayın birimimiz aracılığıyla logo ve görsel tasarım anlamında da destek vermeye hazırız."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.