Edirne

ETSO'ya ziyaret

17:52 06 Eylül 2015
ETSO'ya ziyaret

 Yunanistan'ın İskeçe şehrinde faaliyet gösteren Protagoras Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Yöneticisi ve Ilea Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Konstantinos Leventis, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (ETSO) Recep Zıpkınkurt'u ziyaret etti.

Leventis, ziyarette yaptığı açıklamada,  iki ülkenin genç girişimcilerini bir araya getirecek ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

İşbirliği içerisinde çalışabilmenin mümkün olduğunu aktaran Leventis, AB fonları aracılığıyla yapılacak ortak bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Zıpkınkurt ise özellikle genç ve kadın girişimcilere yönelik her türlü projede ortak çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Yunanistan'daki genç girişimcilerle yapılacak bir işbirliğinin her iki bölge ekonomisine fayda sağlayacağını aktaran Zıpkınkurt, projelerinin ETSO tarafından da takip edileceğini dile getirdi.

Ziyarette, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serkan Üner ve Protagoras Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi uzmanları yer aldı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.