Edirne

Hakkari'deki terör saldırısı

10:15 08 Eylül 2015
Hakkari'deki terör saldırısı

Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, terör olaylarının milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını bildirdi.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde Hakkari ve Diyarbakır'dan yürekleri burkan haberler geldiğini belirtti.

 Hain terör saldırılarını kınadığını aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz. Son günlerde şiddetini artıran terör olayları bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.

Hain saldırı, kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir.  Diyanet Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.