Edirne

Kurban Bayramı'na doğru

10:15 21 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

 Diyanet Sen Edirne İl Başkanı Mahmut Eroğlu, bayramlarda saygı, sevgi, adalet, barış, huzur ve mutluluk topluma yayılmalıdır.

Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramlarda teslimiyetin, tevekkülün, sadakatin, sabrın, toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, sevginin, saygının, paylaşmanın, kaynaşmanın, yakınlaşmanın ve yaklaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini belirtti.

Bayramların sevinç ve mutluluk günü olduğunu aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bayramlarda saygı, sevgi, adalet, barış, huzur ve mutluluk topluma yayılmalıdır. Kardeş olduğumuz bilinciyle birbirimize daha çok ilgi duymalıyız. Bununla birlikte, kurban kesiminde İslami ve insani olarak kurbanlıklara güzel davranılması, temizlik ve çevre sağlığı kurallarına uyulması noktasında dikkatli olmalıyız.

Bu vesileyle, başta Edirneli kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin ve tüm insanlığın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve mutluluk içinde daha nice bayramlara kavuşmamız temennisiyle, bu bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab - ı Allah'tan niyaz ediyorum."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.