Edirne

Edirne'de kısa kısa

10:02 23 Ekim 2015
Edirne'de kısa kısa

Keşan Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin fen işleri müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarını yoğun şekilde devam ettirdiğini belirtti.

Çalışmaların, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Zati Yörüker Caddesi’nde devam ettiği aktarılan açıklamada, belediye ekiplerinin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını devam ettirdiği kaydedildi.

 

-Zabıtadan, araç sürücülerine uyarı

 

Edirne Belediyesi zabıta ekipleri, okulların açılması dolayısıyla araçların trafikte dikkatli seyir etmesi gerektiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, okulların açılmasıyla yaya trafiğinde yoğunluk yaşandığı belirtildi. Araç sürücülerinin dikkatli olması gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Okul çevrelerinde geçiş güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sabah okul başlangıç saatinde 500 Evler Çevresi, Ali Rıza Ataktürk Caddesi üzerinde, özellikle Alper Yazoğlu Ortaokul öğrencilerinin karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmesi için Edirne Belediyesi Trafik Zabıta Ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler alınmaktadır. Sürücülerinde özellikle okula gidiş ve okuldan çıkış saatlerinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için dikkatli olmaları, şehir içinde hız limitini aşmamaları gerekmektedir."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.