Edirne

Genel seçime doğru

16:32 23 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Rafet Sezen, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sezen, Uzunköprü ilçesinde, Trakya Madenciler Yardımlaşma Derneği, ilçedeki yerel gazeteler ve Uzunköprü Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden Sezen, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldığını söyledi.

AK Parti teşkilatlarının seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Sezen, konuşmasına şöyle devam etti:

"Birileri Türkiye'nin güçlü olmasını istemiyor. Birileri Türkiye'nin ayakları üzerine dikilmiş , bu bölgede bütün ülkeler yanarken huzur adası olarak varlığını sürdürmesini istemiyor. Birileri Türkiye'nin Selçuklu'nun Osmanlı'nın torunu olarak ayağa kalkmasını istemiyor. Birileri Türkiye'nin dünyada ki olaylara müdahil olabilecek bir güce sahip olmasını istemiyor. Türkiye'nin büyümesini istemiyor. Bu yüzden de terör örgütlerine talimat veriyor. 

Onun için Türkiye'nin ayaklarına pranga vurulmaya çalışıyor. Bunlara en büyük cevap tek başına Türkiye'de güçlü bir iktidarı ortaya koymaktır. Bizler bu yüzden 'Sen ben yok, Türkiye var' diyoruz."

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.