Edirne

Genel seçime doğru

17:51 27 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "1 Kasım'da Türkiye'yi kelepçeden kurtaracak sonucu hep birlikte kazanalım" dedi. 

Keşan'da partisinin seçim bürosu açılışında konuşan Koç, bazı siyasilerin vatandaşları alt kimliklerine göre değerlendirdiğini savundu. 

Koç, insanları ayırmanın doğru olmadığını belirterek, "Bir tahta bavulla ana topraklarından, ata topraklarından sürülüp buralara gelenler var içinizde. Balkanlar'dan, Rodoplar'dan, İskeçe'den, Gümülcine’den, Sirkeli'den, Şahin'den, Yassıören’den sürüklenenler var. Yine Kafkaslar'dan göçenler var. Anadolu hepsine kucak açmış. Ortadoğu’dan gelenler var. Bu elimizde kalan son toprak parçasını vatan bilmişiz, bayrağımızı çekmişiz, sınırlarımızı koymuşuz ve kardeşçe bir arada yaşamanın yolunu seçmişiz. Ne oldu da şimdi de 'o, şu, bu' diye ayırmaya başladınız?" diye konuştu. 

Trakya'daki çiftçinin durumunu CHP iktidarının düzelteceğini söyleyen Koç, CHP iktidarıyla gelir dağılımının adil olacağını dile getirdi. 

1 Kasım'da herkesi sandığa oy vermeye çağıran Koç, "Biz varız, hazırız ve milyonlarcayız. 1 Kasım'da Türkiye'yi kelepçeden kurtaracak sonucu hep birlikte kazanalım" ifadelerini kullandı. 

Haluk Koç, programda vatandaşlara aşure de dağıttı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.