Edirne

Kadın güreşçiler Avrupa Milletler Kupası için Rusya'ya uğurlandı

08:37 04 Kasım 2015
Kadın güreşçiler Avrupa Milletler Kupası için Rusya'ya uğurlandı

 Kadın Güreş Milli Takımı, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek Avrupa Milletler Kupası için Rusya'ya uğurlandı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yaklaşık 2 haftadır Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) Edirne Eğitim Merkezi'nde kamp yapan kadın milli güreşçileri ziyaret etti.

Vali Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, sporculara başarı diledi, başarıyla dönenlere altın armağan edeceği sözünü verdi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak da Vali Şahin'in, her zaman spor ve sporcuyu desteklediğini ifade ederek, "TOHM projesi 16 ilde yürüyor, ancak biz sayın valimiz Şahin'in talimatıyla hizmet binamızın yanındaki binayı TOHM'a tahsis ettik, bu sayede sporcularımız otellere ihtiyaç duymadan kendilerine tahsisli yerlerde konaklıyor. Bu nedenle, desteklerinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyorum" dedi.

Güreşçiler adına da Hafize Şahin, Vali Şahin'e üzerinde milli takım eşofmanı ve çiçek sundu. Vali Şahin'de sporculara teşekkür ederek, güreşçilerden Elif Yanık'a çiçeği annesine götürmesi üzere verdi.

Ziyarette Türkiye Kadın Milli Güreş Takımı Teknik Direktörü İsmail Kosukoğlu, antrenör Habil Kara, TOHM Akademik Danışmanı,Türkiye Milli Olimpiyat Komisyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar BESYO Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Güreş İl Temsilcisi Önder Yücel ile teknik ekip de hazır bulundu.

Güreşçiler 8 Kasım'a kadar sürecek müsabakalarda Moskova'da mücadele edecek.

 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.