Edirne

Milletvekili seçiminin ardından

09:07 04 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

 Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Türkiye'nin ekonomi ve reformlara yönelmesi gerektiğini bildirdi.

Helvacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin tüm yurtta güvenli ve huzurlu şekilde tamamlandığını söyledi.

Seçim sonuçlarının Türkiye'ye huzur, başarı ve refah getirmesini dileyen Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemiz sağlam ve güçlü bir demokrasiye sahip olduğunu bir defa daha ortaya koydu. Son iki yılda 4 farklı seçim yaşadık. Çok yorulduk ve artık yoğun seçim gündemini geride bırakmamız lazım. Türkiye’nin ekonomi ve reformlara yönelmesi gerekiyor. Hepimiz aynı gemideyiz. Uzlaşı içinde beraber çalışmak, istişare etmek ve ortak akıl gütmek vazgeçilmezlerimiz arasında olmalıdır. Tüm meselelerimizin üstesinden gelebilmek için hep birlikte çalışma zamanının geldiğini düşünüyorum. Edirne milletvekillerimiz Rafet Sezen, Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan’ı tebrik ediyorum.

Bölgenin sorunlarına milletvekillerimizle çözüm üreteceğiz, birlikte olacağız. Bu vesileyle 1 Kasım seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim."

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.