Edirne

Edirne Yöresel Ürünler ve El Sanatları Fuarı açıldı

17:01 07 Kasım 2015
Edirne Yöresel Ürünler ve El Sanatları Fuarı açıldı

 Edirne Yöresel Ürünler ve El Sanatları Fuarı, açıldı.

 Edirne Yöresel Ürünler ve El Sanatları Fuarı Organizasyon Sorumlusu Recep Köymen, Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda açılan fuarda gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarın 10 süreceğini söyledi.

Fuarda, Trabzon’un meşhur kuymak peynirinden, Kayseri’nin pastırmasına, Gaziantep’in salçasına kadar çok çeşitli yöresel tatlar ve ürünler yer aldığını dile getiren Köymen, şunları kaydetti:

"Edirne'ye Türkiye’nin belirli illerinden yöresel ürünleri getirdik. Yaklaşık 7 il ve 17 stant ile buradayız. 10 gün boyunca Edirne halkıyla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Burada Karadeniz ,Gaziantep, Isparta, Kayser, Adıyaman gibi illerimizin yöresel ürünleri mevcut.  Farklı tatları ve yöresel ürünleri getirdiler. Kahvesinden, yemeklerine, peynirine, tereyağına, tatlısına kadar hepsi burada Edirne halkını bekliyor.

Bu tarz fuarları daha önce Türkiye’nin çoğu ilinde açtık. Rize, Ordu, Bandırma, İstanbul, Gaziantep gibi illerimizde sürekli bu organizasyonları yapıyoruz. Türkiye’yi dolaşıyoruz. Sabah saat 10.00 ile 21.00 arası Edirne halkını bekliyoruz. Şu an ki fiyatlarımız piyasadan daha aşağıda. Farklı tatların tadılması açısından daha geniş kitleye hitap edip, kar marjını düşürerek sunum yapıyorlar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.