Edirne

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

12:30 10 Kasım 2015
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenle anıldı.

Düzenlenen törende, Ulu Önder’in hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu. Bayraklar yarıya indirildi.

Törene Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Selahattin Kat, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Taner Tarladaçalışır, sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları  katıldı.

Atatürk Anıtı'ndaki anma törenine katılan Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Emrah Erten, "Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Cumhuriyetimizin kurucusu, başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Mümtaz bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, rahmet ve şükranla anıyoruz.” şeklinde günün anlamına ilişkin açıklamada bulundu.

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.