Edirne

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer:

17:11 13 Kasım 2015
Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer:

 Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer, Avrupa kupasında oynayacakları son iki maçın Edirne'de olduğunu bildirdi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Acer, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda Rusya'da BC Chevakata takımı ile oynadıkları karşılaşmayı 65 - 62 kaybettiklerini hatırlattı.

Takımın iyi mücadele ettiğini dile getiren Acer, şunları kaydetti:

"Basketbolda ender görülen 16'da 0 atış ve aşırı yorgunluk sebebiyle maçı kaybettik. Öncelikle taraftarlarımız ve kulübümüzden özür diliyoruz. 3 periyod önde götürdüğümüz maçı son çeyrekte basketbolda çok ender görülen 16’da 0 atış yüzünden kaybettiğimizi söyleyebilirim. Atışların kaçması sonucu enerjimizi ve savunma konsantrasyonumuzu yitirdik ve kazanacağımız maçı kendi ellerimizle verdik. Maçı kaybetmemize rağmen grupta liderliğimiz devam ediyor. Avrupa kupasında oynayacağımız son iki maç Edirne'de. Bu avantajı kullanıp üst tura çıkacağız. 14 günde oynadığımız 5 maç, çok ağır yolculuk koşulları ve çok sert karşılaşmaları da göz önüne almalıyız. 

Pazar günü Canik Belediyesi ile oynayacağımız maçı kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz. Büyük bir aile olduğumuza inanıyorum. Herkesin desteğine ihtiyacımız var."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.