Edirne

Temsili başkanın "bank talimatı" yerine getirildi

16:52 04 Aralık 2015
Temsili başkanın "bank talimatı" yerine getirildi

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla temsili olarak Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ın makamına oturan engelli gencin istediği 5 bank eğitim gördüğü okula teslim edildi

 Dünya Engelliler Günü dolayısıyla temsili olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın makamına oturan zihinsel engelli Mehmet Kaynarca'nın istediği 5 bank eğitim gördüğü okula teslim edildi.

Edirne Eğitim Uygulama ve İş Okulunda eğitim gören 23 yaşındaki Kaynarca'ya Edirne Belediye Başkanı Gürkan bir süreliğine makamını bırakmış ve talimatlarının yerine getirileceğini söylemişti.

Temsili Belediye Başkanı Kaynarca'da okullarının 5 banka ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bankların okuluna götürülmesini istemişti. Talimat üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bankı Kaynarca'nın eğitim gördüğü okulun bahçesine götürüp monte etti. Kaynarca, bankların montajını izledi zaman zaman oturarak bankları kontrol etti. 

Kaynarca, yaptığı açıklamada, "Başkanım bizi kırmadı çok sağolsun, o iş çok zormuş o yüzden layıkıyla yaptığı için kendisine tekrar bıraktım" dedi.

Belediye Başkanı Gürkan da engellilerin temiz ve saf sevgisinden tüm insanlığın öğreneceği çok fazla şey olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.