Edirne

Diyanet – Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu:

10:40 06 Aralık 2015
Diyanet – Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu:

Diyanet - SEN Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, Ankara’da gerçekleştirilen Diyanet-SEN Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılarak din görevlilerinin sorunlarının çözümlerine yönelik verimli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Eroğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıda Edirne'deki din adamlarının sorunlarını iletme fırsatı bulduklarını söyledi.

Edirne, Keşan, Uzunköprü'den 7 kişilik bir heyetle toplantıya katıldıklarını ifade eden Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

''Kadın kolları başkanımızla beraber gittik. Biz aynı zamanda kadına önem veren bir sendikayız. Bunun için Türkiye genelinde hiçbir il de olmayan bir bayan bizim yönetim kadromuzda var. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısında din adamlarımızın istek ve sıkıntılarını iletme fırsatı bulduk. Diyanet işleri başkanımızı da ziyaret ettik. Başkanımızın 2’inci dönemi olması nedeniyle  hayırlı olması dileklerinde bulunduk. Diyanet işleri başkanımızda bizlere önümüzdeki dönem yapacakları işleri anlatınca çok daha mutlu olduk.''

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.