Edirne

Edirne'de trafik kazası: 6 yaralı

23:24 06 Aralık 2015
Edirne'de trafik kazası: 6 yaralı

Edirne'deki trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi'nde Mehmet Enver Tatlı'nın (32) kullandığı 34 NS 2835 plakalı otomobil, Mustafa Çolaklar'ın (63) yönetimindeki 22 HN 112 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobilin sürücüleri Tatlı ve Çolaklar ile araçlarda bulunan Kader Doğan (25), Berzan Doğan, Veysel Çelik (34) ve Bilal Tekin (24) yaralandı çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

- Sürücü Tatlı kazayı anlattı

Mehmet Enver Tatlı, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kalbinden rahatsızlanan bir yakınını aracıyla hastaneye yetiştirmeye çalıştığı sırada kaza geçirdiklerini söyledi.

Kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye taşırken araçtaki diğer yolcuların da hastanelik olduğunu ifade eden Tatlı, şunları kaydetti:

"Yeni devlet hastanesi istikametinde gidiyordum. Bu araçla çarpıştık. Sürücüyü inince gördüm, yaşlıydı. Sağına, soluna bakmadan önüme çıktı. Mecburen çarpışmak durumunda kaldık. Ambulans ve ekipler geldi. 1 hasta vardı aracımda, çarpışmanın etkisiyle bir anda 3 yaralı oldu. Ambulansa yetiştiremeyeceğiz diye kalp krizi geçiren hastamıza o anda arabanın içinde ufaktan masaj yapıyorduk. O esnadan bu oldu" diye konuştu. 

Sürücü Tatlı ifadesinin ardından polis aracıyla hastaneye götürüldü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.