Edirne

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları"

17:15 08 Aralık 2015
"Türkiye Teknoloji Buluşmaları"

 Turkcell Kurumsal Pazarlama Direktörü Esra Süzme, "Turkcell olarak üstün network altyapımız ve bu altyapı üzerinde geliştirerek sunduğumuz yenilikçi ürün ve servislerle KOBİ’lerin teknolojik değişimlerine katkı sağlıyoruz" dedi. 

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları", Türk Ekonomi Bankası (TEB), Trakya Kalkınma Ajansı ve Eticaret SEM iş birliğinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde, Turkcell ana sponsorluğunda devam ediyor.

Turkcell Kurumsal Pazarlama Direktörü Süzme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KOBİ’lerde "Gerçek Zaman Devrimi"ne özen gösterdiklerini söyledi.

Dünyadaki hızlı değişimle birlikte iş yapma şekillerinin de değiştiğini ifade eden Süzme, "Buna paralel olarak artık KOBİ’lerimizin de rekabette öne geçebilmeleri için daha hızlı olmaları zorunlu hale geldi. Bunun için de KOBİ’lerin daha çok bilgiye her an her yerden ulaşması ve işlerini bulundukları yerden bağımsız olarak yapmaları gerekiyor" diye konuştu.

KOBİ’lerin tüm fonksiyonlarının eşit hızda çalışabilmesi gerektiğini aktaran Süzme, şunları kaydetti:

"Bunu gerçekleştiren, teknolojiyi iş süreçlerine geçirebilmiş bu KOBİ’ler gerçek zamanlı birer işletme haline gelecek. Turkcell olarak üstün network altyapımız ve bu altyapı üzerinde geliştirerek KOBİ’lere sunduğumuz yenilikçi ürün ve servislerle KOBİ’lerin teknolojik değişimlerine katkı sağlıyoruz. Her birinin gerçek zamanlı bir işletme haline dönüşmeleri yolunda kendilerine rehberlik ediyoruz. Bu sayede KOBİ’lerimiz bir yandan işlerini hızlı ve kesintisiz yaparken bir yandan işlerini büyüterek rekabette bir adım öne geçebilecek."

Süzme, internet üzerinden Turkcell İş Teknolojileri sayfasını hayata geçirdiklerini, tüm işletmelerin bu sayfadan yararlanabileceğini dile getirdi.

 

-"İnsanların günlük yaşantısında köklü değişiklikler olacak"

Blippar Türkiye CEO’su Zehra Öney ise teknolojinin geliştiğini belirterek, "Artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, programlama ve görsel keşif teknolojilerinin iletişim ve pazarlama dünyasında kullanılmaya başlanmasıyla insanların günlük yaşantısında köklü değişiklikler olacak. Blippar da sanal gerçeklik görünen dünyaya ek bilgiler, referanslar ve multimedya sağlıyor. Blippar eğitimden, perakendeye birçok sektör sınırlarını aşıyor, zincirlerini kırıyor ve bütünleşmiş, duyulara hitap eden hikayeler yaratıp kullanıcısını içine çekiyor" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.