Edirne

Toplu taşımada şoförler tahliller sonrası direksiyon başına geçebilecek

17:34 14 Aralık 2015
Toplu taşımada şoförler tahliller sonrası direksiyon başına geçebilecek

 Edirne Belediye Meclisi kararı doğrultusunda, yeni yıldan itibaren cinsel istismar, uyuşturucu kullanımı, cinsel taciz, çocuklara cinsel taciz, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, uyuşturucu madde imal etme ve satma gibi suçlara karışmış şoförlere çalışma izni verilmeyecek.

Edirne Belediyesi Meclisi kararı uyarınca, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Edirne Umum Servis Araçları Odası ile Özel Trakya Hastanesi protokol imzaladı. 

Ulaşım Komisyonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Ulaşım Komisyonu Başkanı Savaş Üner, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, Edirne Umum Servis Araçları Odası Başkanı Nezahattin Erçetin, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi Başkanı ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Hakan Giyik ve Özel Trakya Hastanesi Başhekimi Bülent Halil Havza katıldı. 

Protokol kapsamında, Edirne’de toplu ulaşımda görev yapan şoförler uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarını gösterir tetkikleri hastanede yaptırarak, yeni yılda çalışma izinlerini alabilecekler

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.