Edirne

Öğrenciler "Kişisel öğrenme stili testi" uygulanıyor

17:46 15 Aralık 2015
Öğrenciler "Kişisel öğrenme stili testi" uygulanıyor

Edirne Bahçeşehir İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilere "Kişisel öğrenme stili testi" uygulanıyor.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, test sayesinde öğrenciler, öğrenme stilleri hakkında bilgi sahibi oluyor, çıkan sonuçları çalışma düzenlerine uygulayarak başarılı bir öğrenme sürecine giriyor.

Test sonucunda öğrenciler, nasıl öğrendikleri ile ilgili bilgi edinip baskın tercihlerini belirleyerek bireysel kariyer planlamasına yön veriyor.

Ayrıca bu test sonucuna göre sınıf profilleri çıkarılarak öğretmenler kişiye özgü öğretim modeline göre ders planlaması yapıyor.

-"Bilinçli tercih bilinçli yarınlar"

Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi "Master-6 Kişisel Gelişim" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen seminere ev sahipliği yaptı.

"Geleceğimi Bugünden Planlıyorum" etkinlikleri kapsamında Fizyoterapist Prof. Dr. Derya Demirbağ Kabayel, Üroloji Doktoru Doç Dr. Tevfik Aktoz, Kadın Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nihal Dolgun Altıntaş ve Onkolog Uzman Dr. Ayten Üstündağ öğrencilere tıp alanının olumlu ve olumsuz yanlarını, Türkiye’de meslek olarak kabulünü, bölüm olarak hangi üniversitelerde yer aldığı, Türkiye’de çalışma koşullarını anlattı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.