Edirne

Edirne Valisi Şahin:

16:52 16 Aralık 2015
Edirne Valisi Şahin:

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Bizden sonra gelen valilerimiz, yöneticilerimiz de hizmet edecek tabii ama tarımla ilgili olduğu için ben özellikle Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının bitirilmesini istedim" dedi.

Şahin, Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca Edirne'ye katkıda bulunmak için çaba harcadığını söyledi.

Yöneticilere tavsiyelerde bulunan Şahin, "Siz siz olun yokuş müdür olmayın. O koltukların hakkı olan hizmeti verin her zaman. Vali olmadan daha öncelerde görürdük asık suratlı müdürleri, bunlar iş çözmez. Evet, güleryüzlü olun ama işinizin kontrolünü de yapın. O zaman işler daha yolunda gider" diye konuştu.

Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının 8 ayda tamamlandığını aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Bu binayı 8 ay gibi kısa bir sürede yaptık. Nasıl yaptık, işçisinden, en tepedekine kadar bu binada emek var. Bizden sonra gelen valilerimiz, yöneticilerimiz de hizmet edecek tabii ama tarımla ilgili olduğu için ben özellikle Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının bitirilmesini istedim. Bunun yanında Edirne'de birçok yenilik yapıldı. Tarihi eserlerinizdeki bakımlar, köprülerimizin aydınlatmaları ve yakın zamanda üç bakanımızla açılışını yaptığımız Hasan Sezai Dergahı."

Toplantıda, Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk de konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, Sarı, Vali Şahin'e günün anısına plaket takdim etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.