Edirne

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

10:06 17 Aralık 2015
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Edirne Valisi Şahin, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Vali Şahin, makamında, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyerek 4 fotoğrafı oyladı.

Tercihlerini haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğraftan yana kullanan Şahin, haber kategorisinde Berk Özkan'ın "Sığınmacıların Edirne'de Bekleyişi" yaşam kategorisinde ise Gökhan Balcı'nın "Selimiye'de Bayram Namazı" adlı fotoğrafını seçti.

Vali Şahin, spor kategorisinde de Hakan Mehmet Şahin'in "Başpehlivan" ile Orhan Akkanat'ın "Arda Turan'ın gözyaşları" adlı fotoğraflarından yana oy kullandı.

Seçim yapmakta zorlandığı bir seçkiyle karşılaştığını ifade eden Vali Şahin, başarılı bulduğu tüm fotoğrafları çeken foto muhabirlerini tebrik etti.

Hem fotoğrafları hem de fotoğrafların sunumunu çok beğendiğini ifade eden Şahin, AA Edirne Bölge Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarı diledi.

Bu arada, AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, kısa süre sonra emekliye ayrılacak olan Vali Şahin'e, kentte görev yaptığı sürece çekilen fotoğraflarının seçkisinden oluşan foto kitap armağan etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.