Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:47 06 Ocak 2016
Edirne'den kısa kısa

MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, Edirne'de 10 Ocak'ta yapılacak altyapı referandumuna destek verdiklerini bildirdi.

Özkan, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin geleceği için atılacak adımları desteklediklerini belirtti.

Edirne Belediyesi'nin altyapı çalışmaları yapacağını aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Edirne'de 10 Ocak'ta yapılacak altyapı referandumuna destek veriyoruz. Gereken katkıyı vermeye hazırız. Belediye meclis üyelerimiz yine aynı şekilde desteklerini açıkladılar. Bizde buradan Edirne'de yaşayan vatandaşlarımıza ve partililerimize sesleniyoruz. 10 Ocak'ta yapılacak olan referanduma katılıp ve lehte oy vermelerini talep ediyoruz. Bu Edirne için hayati öneme sahiptir."

 

-Uzunköprü'de arıcılara kovan dağıtılacak

 

Uzunköprü Arıcılar Derneği ve Edirne İl Özel İdaresi işbirliğnde yürütülen arısız kovan dağıtım porjesi kapsamında arıcılara kovan dağıtılacak.

Edirne İl Genel Meclisi  Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Geçmiş, ocak ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, arıcığılın geliştirilmesi için üretcilere 825 tane polen tuzaklı boş kovan dağıtılacağını söyledi.

İlçede gezginci arıcılık yapan üretcinin olmadığını aktaran Geçmiş, "Arıcılık ürünlerinde kalite ve verim artışının sağlanmasında gezginci arıcılığın önemi büyüktür. Proje kapsamına ilçedeki arıcılara yakın zamanda kovan dağıtılacak.

 

-CHP İzmir Milletvekili Balbay

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP'nin iktidar olmak için mücadele verdiğini belirtti.

Balbay, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Edirne'ye gelirken, doğduğu büyüdüğü yere geliyormuş gibi geldiğini söyledi.

Edirneliler'in kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını aktaran Balbay, "Ben buraya Silivri'den geliyorum Can Dündar ve Erdem Gül'ü ziyaret ettim. Bir başka duygularla ayrıldım oradan. Erdem Gül casus romanları okumaya başlamış. Bizi 'casuslukla' suçluyorlar bu nasıl bir iştir diyor. Böyle bir Türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar. Silivri'de geçirdiğimiz bir saatin etkisi altındayım" şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde CHP kurultayları yapıldığını anlatan Balbay CHP'nin iktidar olmak için mücadele verdiğini kaydetti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.