Edirne

ETB heyeti Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu ziyaret etti

17:00 08 Ocak 2016
ETB heyeti Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu ziyaret etti

Edirne Ticaret Borsası (ETB) heyeti, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ziyaret etti.

ETB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ETB Başkanı Özay Öztürk, ETB Meclis Başkanı Fedai Canım, ETB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Efgan Döşlüoğlu, Meclis Üyesi İsmail Arslan ve Hukuk Danışmanı Hüseyin Sıragezen’den oluşan heyet Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret eden heyet, yeni oluşturulan kabinedeki bakanlık görevi için hayırlı olsun dileğinde bulundu.​ Görüşmede Edirne gündemine ilişkin değerlendirmeler yapılarak, ETB tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Müezzinoğlu, Edirne için her zaman yardıma hazır olduğunu ifade etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’i de ziyaret eden heyet, Edirne’de gerçekleştirilen tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin genel yapısı, öncelik ve ihtiyaçları ile ETB’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi aktardı.

Heyet daha sonra TBMM'de AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ile CHP Edirne milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan'ı ziyaret etti. 

 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.