Edirne

Büyükelçilikten EDESOB'a teşekkür

10:34 09 Şubat 2016
Büyükelçilikten EDESOB'a teşekkür

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen kermese katkıda bulundukları için Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği'nden teşekkür mektubu aldıklarını bildirdi.

İnağ, yaptığı yazılı açıklamada, Uluslararası Kadın Kulübü tarafından Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yardım amaçlı kermes düzenlendiği belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği'nin kermese temsilci olarak katıldığını aktaran İnağ, şunları kaydetti:

"Kermes için hazırlanan alana Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de yöresel Edirne ürünleri ile katkı sağladı. Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen kermese katkıda bulunduğumuz için Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği'nden teşekkür mektubu aldık. Sofya'da düzenlenen etkinliğe büyükelçiliğimizin talebi doğrultusunda sürekli katkı sağlıyoruz. Edirne'nin tanıtımına da büyük imkan sağlayan etkinlik çerçevesinde elde edilen gelir, muhtaç çocuklara ve gençlere yardım sağlamak amacıyla çeşitli projelerde kullanılmakta. Kermeste artan ürünlerde geçmiş yıllarda olduğu gibi Büyükelçiliğimiz aracılığı ile Bulgaristan'daki muhtelif okul ve yetimhanelerdeki ihtiyaç sahiplerine bağışlanmaktadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.