Edirne

"Hedefimiz Edirne'ye olimpiyat madalyası getirmektir"

15:55 17 Şubat 2016
"Hedefimiz Edirne'ye olimpiyat madalyası getirmektir"

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, hedeflerinin Edirne'ye olimpiyat madalyası getirmek olduğunu bildirdi.

Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp sporcularının 5 - 7 Şubat'ta İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen 44.Uluslararası Yaşar Doğu Büyük Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonası'na katıldığını belirtti.

Şampiyonaya Bulgaristan, Romanya, Arjantin, Norveç ve Fransa bayan güreş milli takımlarının da katıldığını aktaran Yücel, şunları kaydetti:

"Turnuvada ülkemizi temsil eden kulübümüz sporcuları 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak tarihi bir başarıya imza atmışlardır. Turnuvada altın madalya kazanan sporcularımız 55 kilogramda Burcu Kebic, 60 kilogramda Neslihan Ulusoy, 63 kilogramda Hafize Şahin ve 75 kilogram Yasemin Adar'dır. Gümüş madalya ise 53 kilogramda Bediha Gün ve bronz madalya kazanan sporcularımız ise 69 kilogramda Burcu Üğdüller ile Sinem Topçu olmuştur. Maddi manevi desteği hiçbir zaman esirgemeyen ve güreşin Edirne'de bir numarası olması için her zaman çalışan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik yönetim kurulu üyleri, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe'ye ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sayın Musa Aydın'a teşekkür ediyoruz."

Yücel, hedeflerinin Edirne'ye olimpiyat madalyası getirmek olduğunu belirtti

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.