Edirne

Edirne'de iş garantili eğitim

18:02 22 Şubat 2016
Edirne'de iş garantili eğitim

Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın vereceği düz dikiş makineci eğitimleri başlıyor.

''Konfeksiyon Alanında Vasıflı Eleman Eğitim Merkezi'' isimli proje kapsamında düzenlenecek olan eğitimler sonunda kursiyerler işe yerleştirilecek.

Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Fındıklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında düzenlenecek eğitimlerin sonunda katılımcıların işe yerleştirileceğini belirtti.

Proje kapsamında hazırlanan eğitim atölyesinde düz dikiş makineci eğitimlerinin 42 gün süreceğini ifade eden Fındıklı, konuşmasına şöyle devam etti:

''Projemiz ortak yapısı bakımından örnek bir proje. Projemizin ortağı Edirne Mesleki Eğitim Merkezi, Edirne Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası ve Edirne Modavizyon Fabrikası. Çok güzel bir uyum içerisinde proje faaliyetlerini yürütüyoruz. Projemiz kapsamında hazırlanan eğitim atölyesinde düz dikiş makineci eğitimlerimiz başlıyor. Eğitimler sonucu kursiyerlerimiz işe yerleştirilecekler. Ayrıca eğitimler süresince kursiyerlerimize günlük ücret ödenecek.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.