Edirne

Keşan'da Onkoloji Hizmet Birimi tedaviye başladı

14:45 03 Mart 2016
Keşan'da Onkoloji Hizmet Birimi tedaviye başladı

Keşan Devlet Hastanesi’nde Onkoloji Hizmet Birimi tedaviye başladı.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Basın ve İletişim Biriminden yapılan yazılı açıklamada, bölge için büyük önem taşıyan Onkoloji Hizmet Birimi sayesinde hem büyük şehirlerdeki hastanelerin yükü azalacağını, hemde hastalar tedavi için uzun seyahatler yapmadan huzurlu ve konforlu ortamda düzenli tedavilerini yaptıracağını belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer veridi:

''Üst Onkoloji Merkezlerinde son bilimsel gelişmelere uygun düzenlenen tedaviler, bu ünitede temel eğitimli bir hekim ile kemoterapi hazırlama, onkolojik hasta bakımı ve onkolojik hastaya yaklaşım konusunda eğitimli hemşireler ile hastalara güven ve konforla uygulamaktadır. Onkoloji Birimimizde bir kemoterapi hazırlama kabini, 4 adet kemoterapi koltuğu, acil müdahale seti ile gerekli donanımlar kanser hastalarının hizmetindedir. Kanser Tedavi Merkezimizde, her türlü kanser tedavisi başarı ile uygulanmaktadır.

Hastalarımız ve yakınları kanser hastalığı ile savaşırken yalnız olmadıklarını, sağlık çalışanlarının da yanlarında olduğunu hissettikleri için tedaviye güçlü başlar. Onkoloji Birimimizde hedefimiz sadece Keşan ve çevresinden gelen hastalara değil, komşu illerden ve komşu ülkelerden gelecek Onkoloji hastalarına da hizmet sunmaktır.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.