Edirne

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

13:55 25 Mart 2016
Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, son maça kadar mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde yarın Adana ASKİ ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsattı.

Ligde son üç maçlarını oynayacaklarını belirten Boyacıoğlu, "Ligde kalmak için bu üç maçtan birini galibiyetle tamamlamamız gerekiyor. Bu konuyla ilgili hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Edirne'de basketbolun sürdürülebilir olması adına bu takımın yaşaması lazım. Edirne'de erkek basketbol takımı gitti, futbol takımı ise Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ediyor. Şu anda tek profesyonel takım biziz." diye konuştu.

Takıma destek verilmediğini belirten Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Maalesef bu durumda olmamızın nedenlerinden biri kentte spora destek olan insan sayısının az olmasıdır. Tabi spor anlamında bunlar bizi ilgilendirmiyor, son maça kadar mücadelemiz devam edecek. Önümüzdeki yıl da Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde olmak istiyoruz. Yarınki maç bizim için önemli ancak Adana ASKİ de önemli bir maça çıkıyor. Onlar da düşme adaylarından biri. 12 sayılık bir averaj farkımız var. Galip gelmek, galip gelemesek de ikili eşleşmede sayı farkını koruyarak, rakibimizin üzerinde yer almayı düşünüyoruz. Son topa kadar mücadele edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.